VadeVi
Els ‘Barcelona Rosé’ es lliuren a l’abril però mantenen concurs al febrer
  • CA

La Barcelona Wine Week ha anunciat fa poques hores que ajorna la segona edició de la fira, prevista inicialment per als dies 7 a 9 de febrer. La pandèmia obliga de nou a prioritzar la salut, i en aquest sentit, s’espera que la situació sanitària millori durant els primers dies d’abril, que serà quan finalment -si tot va com s’espera- pugui tenir lloc l’esdeveniment.

En aquest sentit, el fet que el concurs Barcelona Rosé International Bubbles Award (BRIBA) formi part del programa d’activitats de la fira obliga per tant a modificar la data en què es donaran a conèixer quins seran enguany els millors vins escumosos rosats del món. Així, del 8 de febrer que estava previst organitzar aquest acte de lliurament, es passa a tenir lloc el dia 5 d’abril d’aquest mateix 2022 mantenint la mateixa hora inicial de 18h a 19h de la tarda.

Malgrat aquest canvi, el concurs continua actiu i mantindrà les dates de celebració de la part tècnica. És a dir, les inscripcions seguiran obertes fins a finals de gener, i la qualificació de totes les mostres participants es mantindrà el mes de febrer a l’espai WITO que Euroselecció té Barcelona. El BRIBA 2022 qualificarà les bombolles rosades provinents de totes les zones de producció del món, partint del principi de l’anonimat absolut de les mostres, que un com més es tastaran i avaluaran completament a cegues.

A concurs s’hi accepten exclusivament els vins escumosos rosats que hagin estat elaborats seguint els mètodes Tradicional o ChampenoiseCharmat o Granvas, i Ancestral, i els elaboradors podran presentar mostres fins a primers d’any 2022. 

Si esteu interessats en presentar els vostres escumosos rosats a concurs, podeu fer-ho seguint aquest enllaç.

També us deixem aquí l’accés directe a les bases de participació al concurs i informació respecte a l’espai de tast.

I si teniu dubtes o consultes específiques sobre el concurs i aquesta segona edició, podeu contactar per correu electrònic a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa