VadeVi
WITO torna a acollir el tast dels ‘Barcelona Rosé’

La primera edició del concurs ja s’hi va acollir la jornada de tast; i aquest 2022, la sala WITO d’Euroselecció serà de nou el lloc escollit per reunir el jurat dels Barcelona Rosé.

Serà el proper 3 de febrer, en una jornada en què es convidarà una quinzena de persones, expertes en el tast de vins amb bombolles, a tastar a cegues i avaluar els vins que s’inscriguin en aquesta segona edició del concurs. L’acollidor espai que la marca Euroselecció té a Barcelona (c/ Ganduixer, 22) està plenament condicionat i preparat per oferir una jornada totalment professional i adequada per al correcte tracte i tast dels espumosos.

En aquest sentit, per exemple, les copes triades per avaluar els rosats seran les Riedel Performance Pinot Noir, fabricades especialment per fer lluir els vins amb bombolles rosades. A més a més, abans de servir-los, els vins es guardaran en neveres especials que garanteixen una òptima conservació, com són les de la marca Eurocave, també distribuïdes per la mateixa empresa propietària del WITO.

[FOTOS] El tast dels Barcelona Rosé, el glamur de les bombolles roses
El tast dels primers ‘Barcelona Rosé’ també es va celebrar al WITO| Jordi Play

Recordeu que la segona edició dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards continua amb les inscripcions obertes i fins a primers de 2022 s’hi poden presentar mostres. El BRIBA 2022 qualificarà les bombolles rosades provinents de totes les zones de producció del món, partint del principi de l’anonimat absolut de les mostres, que un com més es tastaran i avaluaran completament a cegues.

A concurs s’hi accepten exclusivament els vins escumosos rosats que hagin estat elaborats seguint els mètodes Tradicional o ChampenoiseCharmat o Granvas, i Ancestral, i els elaboradors podran presentar mostres fins a primers d’any 2022. Els guardons -medalla d’or o plata per categoria i el gran or de l’edició-, es desvetllaran el dia 9 de febrer a Fira de Barcelona, en el marc de la Barcelona Wine Week.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa