VadeVi
El sommelier Enrique López publica una novel·la d’homenatge al vi, a la vida i a l’humor
  • CA

Ernesto Luque té una vida tranquil·la, estable i d’un cert èxit fins que, de sobte, tot se’n va en orris. Gràcies a la seva capacitat de lluitar per les petites coses i amb certa confiança en que tot sortirà bé, comença a reconstruir la seva vida, i és aquí on troba el combustible més inesperat per tornar a posar-se dempeus i començar un altre camí: el vi.

Aquesta història de superació és la base de Memorias de un Submiller, el darrer llibre –i la primera novel·la– del sommelier malagueny Enrique López (1975), on fa un homenatge no només al vi sinó també a la vida i a l’humor. La història de com un desastre s’acaba convertint en una oportunitat per descobrir un món apassionant i ple de possibilitats.

Enrique López, que explica que va topar amb la seva vocació de casualitat gràcies a un curs de sommelier a la seva ciutat natal, és l’autor de ¿Te cuento un vino? Rarezas y caras B de nuestros vinos y bodegas i el creador de les rutes El Cavino (enoturisme al Camí de Sant Jaume) i Winy Fog, una agència de viatges especialitzada en el món del vi.

En aquesta novel·la mira de combinar el seu sentit de l’humor i l’experiència vivencial amb el respecte i l’amor que sent per la vinya i el vi, alhora que explica una història de creixement i de superació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa