VadeVi
Enigmes i misteris per resoldre en família, al celler Masroig
  • CA

Donant seguiment a la campanya de Les Sorts, Tots busquem alguna cosa, el Celler Masroig proposa per aquest Nadal una activitat pensada perquè les famílies puguin gaudir d’una visita al celler més didàctica i entretinguda. Amb ‘EnigMasroig’, el celler vol obrir-se a un públic més ampli i divers perquè tothom qui vulgui pugui gaudir de l’enoturisme en família, especialment els més petits.

La proposta consisteix en un recorregut pel celler en el qual els nens i nenes podran aprendre més sobre la història del celler i veure com es fa el vi mentre desxifren una sèrie d’enigmes i pistes, que els portaran a un premi al final de la visita. Des dels trulls centenaris fins a la nova nau de bótes, les persones que s’animin a gaudir de l’experiència podran descobrir el celler i el món del vi d’una manera interactiva, divertida i didàctica. Al final d’aquesta visita es farà un tast de vi pels adults i els nens podran fer un tast de most i oli d’oliva verge extra.

Les visites es faran per grups unifamiliars (o els anomenats grups bombolla) i estaran disponibles des d’aquest proper 27 de desembre fins el 4 de gener, sempre al mateix horari, les 16 h de la tarda. A més, la disponibilitat serà segons ordre de reserva, que s’haurà de fer prèviament amb mínim un dia d’antelació. De moment es tracta d’una activitat que es farà únicament per Nadal i que té un preu de 10 € per adult i 5 € per nen.

Aquesta acció és el tret de sortida per reprendre la campanya de Les Sorts, que en aquesta segona etapa se centrarà més en les accions i actes offline, vinculades a l’entreteniment.

L’activitat es va realitzar com a prova pilot, amb la influencer @mamaeconomista a través d’una acció de la vinya en família organitzada pel Patronat de turisme de la Costa Daurada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa