VadeVi
Sant Jordi 2023 | Recomana’ns un llibre i guanya dues ampolles de vi

Sant Jordi és un dels dies més màgics de l’any per moltes raons que ara no venen al cas detallar. I també és ben cert que entre els preparatius i els comentaris dels llibres més venuts durant la jornada, cada cop podem gaudir d’una diada més llarga gràcies a recomanacions, portades de llibres i novetats literàries que es van compartint i recomanant a través de totes les plataformes imaginables.

Des de Vadevi volem contribuir a arrelar aquesta tradició i donar veu a llibres o publicacions de qualsevol mena que parlin o tinguin alguna relació, per petita que sigui, amb el vi. Aplaudim la cultura i en fem difusió a través de la paraula i la imatge; de la novel·la, poesia o l’assaig. Qualsevol gènere, qualsevol format.

Per això us demanem que compartiu amb nosaltres llibres que us han agradat, emocionat o que creieu que sumen a l’hora d’explicar la nostra cultura vitivinícola. El dia de Sant Jordi publicarem totes les recomanacions en un article en aquesta capçalera, i per agrair la vostra participació, sortejarem dues ampolles de vi català entre totes les persones participants.

Com podeu participar?

Podeu compartir la vostra recomanació a través de diversos canals:

  • Enviar el nom del llibre, autor i editorial per correu electrònic a [email protected]
  • Compartir una història a Instagram incorporant el hashtag #VdViSantJordi23
  • Respondre al post de les publicacions que farem des del perfil de Vadevi a Instagram i Facebook.
Llibre i vi
Hi ha milers de propostes que vinculen d’una manera o altra la literatura amb el vi | Foto: cedida

Ampolles de vi i menció en un article

Entre les persones que us hi animeu i ens feu arribar una proposta, es confeccionarà una llista de recomanacions que es publicarà a Vadevi coincidint amb el diumenge 23, dia de Sant Jordi, i se sortejarà un lot de dues ampolles de vi per poder destapar i compartir mentre es gaudeix d’alguna de les lectures.

Mentrestant, desitgem que tingueu una bona setmana de Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa