El celler Recaredo de Sant Sadurní d’Anoia ha acollit aquest dissabte 5 de juny l’estrena del documental ‘Le champagne a rendez vous avec la lune‘ de la directora Elie Séonnet, en el marc de la 10a edició del Most Festival. Amb totes les entrades exhaurides i una organització impecable, la trentena llarga d’assistents a la projecció van poder gaudir de l’estrena d’un documental ambientat al petit poblet de Buxières-sur-Arce situat a la zona de Côte des Bar a la regió vinícola francesa de La Champagne.

En aquest documental s’explica d’una manera molt directa i seguint com a fil argumental el cicle de la vinya, com la família Gautherot, elaboradors del Champagne Vouette & Sorbée amb en Bertrand Gautherot al capdavant, ha fet la seva transformació des de la viticultura tradicional cap a la biodinàmica com a únic camí possible perquè la seva activitat perduri en el temps i en puguin gaudir les generacions futures, que en aquest cas representa la seva filla Héloïse, acabada d’incorporar-se al celler.

Acabada la projecció, els assistents van poder gaudir d’un tast d’edicions limitades d’alguns dels Corpinnats de més llarga criança de Recaredo, concretament del Serral del Vell 2015, amb 72 mesos de criança en ampolla, una edició molt especial d’Enoteca Família Recaredo 2010, amb més de 120 mesos de criança i el Turó d’en Mota 2007 amb més de 168 mesos de criança. Un tast memorable servit al pati de Can Credo estrenant l’escenografia preparada pels sopars que es faran en les properes setmanes dins del Festival Gastronòmic CORPINNAT. Com ja és tradició a Recaredo, cada Corpinnat es va servir en la seva copa més idònia per poder-lo gaudir amb tota la seva plenitud.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa