Dies llargs, sol i vacances per als afortunats, i moments que conviden a destapar una bona lectura. Recuperem tres títols dels quals n’hem anunciat la publicació al Vadevi i que us poden donar una grata companyia durant aquests mesos d’estiu.

La Botella 18. Ferran Centelles. Ediciones Dionisíacas

comparteix disset moments que el sommelier Ferran Centelles crea al costat de personalitats reconegudes o properes al sector del vi mentre tasten un vi misteriós. No en saben ni la varietat, ni la zona d’on prové, ni qui l’ha fet. Entre els protagonistes, Ferran Adrià, Josep Pitu Roca, Jancis Robinson o Vicente Ferreira, Catedràtic de Química Analítica i director del Laboratori d’Anàlisis de l’Aroma i Enologia. La botella 18 convida el lector a viure l’experiència ell mateix perquè esdevingui la divuitena història del llibre.

La portada de 'Banyuls, mon amour' | Vibop Edicions
La portada de ‘Banyuls, mon amour’ | Vibop Edicions

Banyuls, mon amour. Xavier Febrés. Vibop Edicions

És la quinzena plaqueta de la col·lecció Envinats de Vibop Edicions, que signa en aquesta ocasió Xavier Febrés i que ofereix una crònica sentimental de Banyuls, amb dades que descriuen i aprofundeixen en aquesta localitat vinícola del Rosselló, on es fan alguns dels vins naturalment dolços més celebrats del món i on va néixer el gran escultor Aristides Maillol.

“A Banyuls, mon amour, la prosa rica, suggeridora i emotiva de l’autor, un home de sentits, tot un gastrònom, ens fa venir moltes ganes de trepitjar i d’olorar aquest paisatge de bellesa sòbria, de suaus turons i de vinyes en terrasses cara al mar…”

#Divinament. Meritxell Falgueras.

Prologat pel reconegut xef José de Andrés, amb fotografies de Nonna Arruga i infografies de Jordi Català, el llibre proposa un viatge pel món del vi a través dels sentits (oïda, vista, olfacte, tacte o gust), barrejant informació pràctica i diversos formats, també vídeo, per tal dapropar aquest sector a tot tipus de públic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa