VadeVi
La broma d’una tiktoker sobre la criança que triomfa a les xarxes

La broma d’una tiktoker sobre el vi i la criança s’ha fet viral a les xarxes socials, on multitud d’usuaris l’han compartit i fins i tot replicat. Es tracta d’un vídeo de la usuària @pauyasadas en què s’autopregunta “digues en una paraula alguna cosa que et faci feliç” i respon “la criança”. Tot seguit, la seva mateixa veu pregunta de nou “t’agraden els nens?” i respon “els vins”. La broma, que utilitza el doble significat de la paraula criança i relaciona bebès i cellers ha fet molta gracia als usuaris de Tik Tok, i el vídeo ja té gairebé 100.000 visites.

509 usuaris de Tik Tok han replicat el vídeo de Pau FiMe, com es fa dir la tiktoker, fent servir el seu àudio original, el que ha permés que s’estengui per la xarxa social i arribi també als comptes de whatsapp de centenars de persones. La majoria d’usuaris que han replicat el vídeo fent us d’aquest àudio són dones, el que ha portat alguns comptes a preguntar-se per què aquest tipus d’humor sobre els nens i la seva educació no es sol veure en homes, que també són responsables de la seva criança.

A banda, alguns usuaris s’han preguntat si aquest àudio era un fragment d’una entrevista real, però es tracta d’una broma inventada per la pròpia usuària. Altres, han comentat al vídeo original que els representa la broma d’aquesta noia i que comparteixen el seu gust per la criança. Un dels comentaris amb més repercussió ha estat el de l’usuària @lostreguito, que afirma que “després d’una nit de molta criança arriba una altra criança“.

Aquest vídeo, a més de fer riure a molts usuaris de les xarxes, també podria ajudar a popularitzar la terminologia vinícola en els entorns al·liens al vi, en fer arribar el terme “criança” a molta gent que podria desconéixer-lo i que es refereix al temps que el vi reposa en bota o altres recipients abans de sortir al mercat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa