VadeVi
Cameron Díaz, retirada del cinema i feliç fent vi català
  • CA

L’actriu Cameron Díaz va ser una de les cares més conegudes del cinema de la segona meitat dels 90 i els primers 2000. Des de l’any 2018, però, no ha actuat més. De fet, després d’anunciar oficialment la seva retirada de la interpretació fa uns tres anys, va canviar de sector i ara es dedica, entre altres coses al negoci del vi català.

Una carrera curta però molt lucrativa

Díaz va començar la seva carrera cinematogràfica de manera fulgurant, amb papers tan recordats com la Tina Carlyle de ‘The Mask’ (1994) o el personatge protagonista de ‘There’s Something About Mary’ (1998). Durant aquells anys, Cameron Díaz no només es va fer mundialment famosa sinó que, és clar, també va aconseguir una fortuna immensa.

Des de 2015, Díaz està casada amb Benji Madden, cantant del grup de pop-punk Good Charlotte, i als 47 anys va tenir la seva primera filla, a qui va posar de nom Raddix. A més, gràcies als diners que li van donar les seves pel·lícules, no li faria falta treballar mai més, però el seu interès pel vi la va dur a posar en marxa un projecte, justament, al Penedès.

Cameron Díaz i Katherine Power en una imatge promocional del seu vi Avaline
Cameron Díaz i Katherine Power en una imatge promocional del seu vi Avaline

Vins catalans dirigits des de Beverly Hills

Amb la seva amiga Katherine Power, va començar a treballar en Avalina, un vins elaborats al celler Can Ràfols dels Caus des de 2020 i que té una gran varietat d’oferta: blancs, negres, escumosos, rosats… que es venen majoritàriament als Estats Units. Així, tot i la pandèmia, el seu negoci ha aixecat el vol, i Díaz i Power afirmen que es defineix per la seva alta qualitat i la quantitat mínima d’additius que s’hi afegeixen.

La vida d’una de les actrius més recordades pels ‘millennials’, doncs, ha girat com un mitjó, passant dels focus a la tranquil·litat d’encapçalar un negoci vitivinícola català, això sí, des de la seva mansió de Beverly Hills, a Califòrnia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa