VadeVi
Samantha Hudson confessa que ‘no sap’ ubicar La Rioja i les xarxes bullen

La presidenta de La Rioja ha estat una de les primeres alarmades davant el provocador missatge que ha compartit aquesta setmana l’artista, actriu i cantant Samantha Hudson a les xarxes socials. Hi deia, clar i ras: “Avui és el dia per dir-ho: no sé ubicar La Rioja en un mapa”.

Concha Andreu ha sortit a la defensa del territori que presideix “convidant” la cantant a visitar la regió. “La Rioja és preciosa i acollidora, amb gent encantadora, una gastronomia estupenda, i ara a la tardor, es vesteix de vermell, groc i taronja pel color de les vinyes“.

No perdis l’oportunitat!“, li etziba Andreu a Hudson, tot acompanyant el text d’una postal precisament d’aquest paisatge que comenta de vinyes de tardor.

La Rioja és més que vi

Per cert, que aquesta resposta també ha estat motiu de controvèrsia per la presidenta, a qui se li recriminava que “es preocupés de governar en lloc de piular”, li apuntava un perfil de Twitter. “S’omple la boca de què a La Rioja hi ha moltes més coses que vi, però sempre surten mencions al vi quan algú no li pregunta”, li etzibaven. “Potser també hauria de fomentar la resta de territori”, concloïa el missatge.

Titllada d’ignorant i de tenir poca cultura

Sigui com sigui, la presidenta no ha estat ni molt menys l’única persona que ha interactuat amb la cantant. “Ignorant, més cultura i menys pallassades“, li etzibava un; “Es veia venir de lluny. Cultura i tu, regulín, oi? El que em preocupa és que siguis referent per a altres persones”, deia un altre.

Hi ha qui li ha seguit el joc, apuntant que és normal que no ho sàpiga, perquè “a qui li importa on és La Rioja?” o perquè “és una regió oblidada“, difícil d’accedir-hi amb diversos tipus de transport, i cita el tren, l’avió, les autovies. Això sí, sempre hi ha qui s’anima, com la presidenta, a obrir-li les portes del territori perquè la conegui. “Si ens vens a veure, segur que ens recordes per a sempre més”, li soltava un altre perfil.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a octubre 22, 2022 | 10:09
    Català octubre 22, 2022 | 10:09
    Crec que no n'hi ha per tant, a veure: tots els parlamentaris catalans podríen situar Collsacabra damunt un mapa?. M'agradaría veure-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa