VadeVi
Idees originals per decorar la casa amb ampolles de vi

Abans de fer el viatge fins el contenidor verd i acomiadar les ampolles de vi que hem destapat aquests dies de festa, us proposem algunes alternatives per donar una segona vida al vidre mentre guanyem color o nous elements decoratius per casa nostra.

Abans de posar-nos mans a l’obra, és imprescindible netejar-les bé i deixar-les lliures de cap gota de vi o aigua. I també podem eliminar-ne l’etiqueta, sempre i quan preferim que l’envàs quedi net. Un cop fets aquests primers passos, comença la creativitat.

Ampolles que esdevenen Gerros per a posar-hi flors
  • Un gerro per posar-hi flors (o espelmes)

El format de l’ampolla és perfecte per encabir-hi alguns rams de flors. Naturals o artificials, les que facin més goig, podran aportar nous colors a sobre la taula o el moble del menjador. I si preferim posar-hi alguna espelma, el resultat també serà ben interessant.

  • La làmpada més original

Una altra idea és convertir-les en làmpades. I en aquest punt, tenim diverses opcions. D’una banda, es pot afegir una bombeta i tulipa de tela a l’ampolla -com es poden veure a la fotografia- i endollar-la perquè doni llum; i, de l’altra, es pot incorporar unes llums led dins l’ampolla o envoltar-les per la part exterior i donar una il·luminació una mica més íntima i original. Acostumen a funcionar amb piles, que s’afegeixen a l’interior del “tap”.

  • Envasos de colors

Si vols conservar els envasos però no utilitzar-los per guardar o sostenir res, es pot optar per pintar les ampolles o dibuixar-hi algun element decoratiu que sumi color i alegria a les cases. Una recomanació perquè la pintura aguanti bé sobre l’ampolla, és utilitzar esprais i després un material fixador, o bé fer immersió de l’ampolla en un pot de pintura, a gust.

  • El test més original

Només si teniu les eines -o si us agrada, en trobareu “d’obertes” per evitar qualsevol risc-, podeu manipular l’ampolla i utilitzar-la com a test per plantar-hi o tenir petites plantes decoratives. Petits cactus, per exemple, o altres plantes de petit format que donaran un toc diferent al teu jardí particular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa