VadeVi
‘Jarabe de Palo Wines’, la marca de vins que no canta la Flaca
  • CA

Jarabe de Palo Mistela, Jarabe de Palo Vermouth blanc i Jarabe de Palo Vermouth negre. Tot faria pensar que són productes que elaboren els hereus de la mítica banda, o com a mínim, que s’han fet en honor al grup que liderava el desaparegut Pau Donès, EPD. Però no és així. Són tres begudes que ha tret al mercat Macaulay & Cumming Heritage i Bodegas Antonio Llobell, empreses amb seu a Alacant.

En un text compartit al perfil d’Instagram de la banda, la família de Pau Donés es desvincula totalment d’aquest projecte i denuncia que ningú els ha demanat o ells han consentit les mencions o referències explícites als productes que elabora aquesta empresa amb títols de cançons de Pau Donés. “Volem comunicar als seguidors de Jarabe de Palo i Pau Donés que mai hem tingut cap relació amb la marca Jarabe de Palo Wines que Macaulay & Cumming Heritage i Bodegas Antonio Llobell van treure al mercat l’any 2020, posant a la venda els productes alcohòlics Jarabe de Palo Mistela, Jarabe de Palo Vermouth blanco y Jarabe de Palo Vermouth negro”.

“A més a més, continuen, mai se’ns ha demanat, ni hem donat cap consentiment a la publicació d’articles que s’han publicat a la seva web o en alguns mitjans on es fa referència explícita als seus productes amb alguns títols de les cançons de Pau Donés”.

L’empresa responsable de Jarabe de Palo Wines ha emès un comunicat on confirma que mai ha tingut, ni ha pretès ni desitja tenir vinculació de cap tipus dels seus productes amb en Pau Donés (QEPD), la seva carrera o obra, la qual respecta i admira”. “El nostre projecte, continua el comunicat, és de vins de licor que s’anomenen Jarabe de Palo “prenent un sentit literal del nom, és a dir, que “fa referència al significat dels dos elements físics: un xarop amb un pal a l’interior”. “Aquesta expressió s’utilitza a la nostra cultura des de temps remots i no és monopoli de ningú excepte en els respectius i diversos àmbits professionals o comercials de qui ho utilitzi i/o registri”, etziben.

Sigui com sigui, sembla que l’empresa elaboradors hauria registrat com a marca el nom del producte “actuant en tot moment segons la llei i de bona fe”, diran. “La imatge de Jarabo de Palo Wines, entenen, està relacionada amb vins de licor premium, elaborats amb cura i afecte en un entorn mediterrani molt privilegiat”. “Reiterem la nostra admiració, respecte i millors desitjos per la família Donés”, diran per acabar.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de @jarabeoficial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa