VadeVi
Les innocentades més divertides de la gent del vi
  • CA

Segur que ja us n’han colat més d’una, però ja és el que toca en un dia 28 de desembre com avui. El món del vi també ha inventat i compartit històries divertides coincidint amb el dia dels innocents.

Els companys de la revista Papers de Vi, des d’Alella, han incorporat una nova secció a la revista que tot just acaba de sortir a la llum: “l’horòscop vinícola” pronosticarà d’ara endavant la bonaventura de cada signe del zodíac utilitzant, aixó sí, referències vitivinícoles.

“Feia anys que hi anàvem al darrere i ens ha costat molts milers d’euros però, finalment, ho hem aconseguit. Hem fitxat per a l’equip de redacció de papers de vi la prestigiosa astròloga Rebeca Ruiz. Bé, ara que ha fitxat per Papers de vi va una mica de diva i es fa dir Madam Serena, vident i vitonisa, perquè es veu que “aquest nom té més glamour“, assegura la protagonista.

A Torelló canvien els vins pels panettones

“Aquest 2022 Torelló Viticultors canviem de sector i començarem a elaborar panettones”, compartien els germans Torelló acompanyant una foto on se’ls veia posant amb barret de cuiner i dos grans panettones. “Després de més de 600 anys dedicats a la viticultura i a l’elaboració de vins i escumosos, aprofitarem la nostra experiència en tradició i llevats per a aplicar-la a elaborar dolços artesanals”, deien amb un somriure.

Ha nevat, al Priorat?

Els amics de Cellers Pascona s’han despertat aquest matí coberts de neu, deien en un post compartit també a les xarxes socials.

Enoturisme per a Sanitaris”, candidat als Príncep d’Astúries

Els responsables del projecte ‘Enoturisme per a Sanitaris’ han celebrat que hagin destacat el projecte fins a proposar-lo com a candidat per guanyar un premi com el Príncep d’Astúries, lliurat anualment a personalitats del món acadèmic, com universitats o centres d’investigació.

“#Enoturismoparasanitarios pretén convertir la passió d’un grup d’amants del vi en forma d’agraïment a uns professionals que sempre hem de tenir presents, els sanitaris”, diran els responsables del projecte. “Obrir les portes del món del vi com una forma d’agrair per tant de sacrifici durant les mesos durs que hem viscut”, afegiran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa