VadeVi
Nadales a ritme de vi, i altres felicitacions originals
  • CA

Aquests dies no paren d’entrar missatges de whatsapp, que si companys de feina, el grup de la família, el dels amics de la infantesa… Són moments en què recordem i volem compartir, i malgrat continuen circulant els tradicionals “bon Nadal i feliç any nou“, cada cop amb versions més renovades, també ve sent habitual rebre vídeos o memes divertits que s’acaben viralitzant. El que fa uns anys eren breus trucades o sms, ara ja són missatges amb humor i molt originals.

Un d’aquests virals surt de Bodega Oloron, de Sa Teulera Nova. Els mallorquins han compartit un vídeo on se’ls veu “interpretar” Jingle Bells amb el so que deixa anar destapar una ampolla de vi. Mireu el vídeo!

En la mateixa línia, un altre usuari, en aquest cas compartit a TikTok, fa el joc dels taps amb la mítica i més reproduïda cançó que s’ha escoltat mai durant els Nadals. All I want for Christmas is you, a ritme de tap.

Els germans Torelló han compartit a xarxes una imatge on brinden amb copes enormes. “Us desitgem molt bones festes. Salut bombolles i alegria per a tothom”, diran els “Torelló Bros”. El missatge que llegim entre línies és que “si us plau no us falti el vi“. I a poder ser, que el producte sigui un Torelló.

“Fa fred al carrer, així que l’única solució és quedar-se a casa i beure vi“, diran en un missatge divertit des del perfil The Wine Wankers.

“Bon Nadal a tothom”, diuen des del perfil Ohh Deer. “Que el Nadal t’ompli de joia, i de vi!”, determinen en una il·lustració feta per Gemma Correll.

Que el Nadal t’ompli de joia, i de vi

I ara és quan ens ve la sensació de culpa: ens hem passat molt amb els àpats nadalencs, i toca pensar en recuperar la forma fent exercici. Massa abusos, que s’haurien de resoldre amb una mica de moviment. Aquesta imatge de sota, mostra unes rutines que podem fer durant els dies de festa, i posteriors – i es representen amb un obridor. Per tant, ens aprimarà utilitzar el tradicional obridor d’ampolles de vi?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa