VadeVi
La divertida anècdota d’una nena de set anys amb el vi de missa
  • CA

La cara del mossèn és un poema. No s’esperava que una joveneta de set anys protagonitzés aquesta anècdota coincidint amb el dia en què rebia la seva primera comunió.

Els antecedents: la nena es diu Brynley Heidebrink i és de Dakota del Sud. I la història, que ha esdevingut viral, es remunta al dia en què rebia la seva primera comunió a l’Església Catòlica del Salvador, a Brandon.

El fet és que en el moment de rebre el Sant Cos, el mossèn li va donar a continuació el Calze amb el vi consagrat -la sang de Crist- i Heidebrink -de qui s’esperava que només toqués el líquid amb els llavis, va fer un glop i va seguir bevent fins que es va acabar tot el contingut de la copa.

Curiosament, quan la mare li va preguntar per què s’havia begut tot el vi, ella va respondre que estava nerviosa i que no sabia perquè ho havia fet. Fins i tot, davant la pregunta de si li estava agradant el que bevia, la resposta va ser rotunda. No.

Sigui com sigui, la mare va compartir el vídeo a les xarxes i ha donat la volta al món aconseguint milions de visualitzacions només a TikTok.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa