VadeVi
“Sóc Paquiño i aquest és el meu primer vi”, el nou repte que s’ha fet viral
  • CA

Les xarxes socials bullen amb continguts de tota mena. Cada segon es publiquen i comparteixen milers d’històries, algunes de les quals passen totalment desapercebudes i d’altres que comencen a viralitzar-se i circulen a tota velocitat per totes les plataformes imaginables.

Aquest ha estat el cas del vídeo de Paquiño, un personatge que ha compartit un vídeo en el qual retransmet diversos moments d’una nit de berbena a Astúries. “Hola, sóc Paquiño i aquest és el meu primer vi”, diu amb la primera copa de vi negre a la ma. El vídeo continua relatant el nombre de copes que va bevent, fins que arriba a l’última, on ja se’l veu en un estat d’embriaguesa important.

“Aquest és el tercer vi“, diu en un restaurant mentre suposadament acaba de fer un àpat. I continua, amb el setè vi… fins que arriba un moment que perd el compte. “Hola, sóc Paquiño i ja no sé quants vins porto“, diu mentre se senten riures de fons. Però la història no acaba aquí, perquè després encara apareix en un entorn de festa on comenta “ja passo del vi a les copes, a saber quantes en porto”, dirà abans d’acabar ballant en el que sembla una discoteca.

Un nou repte que circula per les xarxes

Tot plegat, forma part d’un repte on es demana que la gent comparteixi com avança la nit des de la primera fins a la última copa. I com a resultat, múltiples situacions en què es veu com la situació va empitjorant per moments.

Paquiño ha protagonitzat un dels vídeos que més s’han viralitzat a xarxes, de fet, segons alguns dels posts que comenten les seves aventures, hauria esdevingut fins i tot trending topic a l’Estat. “Paquiño, heroi nacional”, compartien amb tocs d’humor alguns dels comentaris.

Paquiño hauria estat ‘trending topic’ amb el seu vídeo | captura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa