VadeVi
Repte viral: què hi veus, una nota musical o una copa de vi?

Vet aquí un dels testos més viralitzats d’aquests últims dies que té el vi com a protagonista i que, segons els ideòlegs, pot aportar algun detall més sobre la personalitat de qui hi juga: en aquest cas, el resultat ha de permetre conèixer si som persones estructurades, creatives o detallistes.

El que proposa aquest repte és mirar amb atenció aquesta imatge que trobeu a sota i respondre, a primer cop d’ull, què s’hi veu, és a dir, compartir en veu alta quina n’és la primera impressió, el primer impacte.

És ben senzill, perquè de fet només hi ha dues opcions: o bé s’hi veu clarament una copa de vi o el dibuix d’una nota musical. Això sí, pensa bé la resposta, perquè cadascuna té un significat diferent.

El repte visual que permet conèixer una mica més sobre la teva personalitat | MDZ Online

Ja has triat? Aquí les respostes que, segons MDZ, t’ajudaran a coneixer-te una mica millor.

Si el primer que has vist és una nota musical, significa -segons aquest estudi- que ets una persona meticulosa, creativa i detallista. Inspires respecte, confiança i seguretat en els altres i ets fidel a les persones del teu entorn. Creus en les relacions de llarg recorregut i destaques per la responsabilitat i el professionalitat amb què encares cada projecte que emprens. Tens a més a més un gran poder d’observació i ets una persona generosa amb el teu cercle més íntim.

En canvi, si et comptes en el grup dels qui en aquesta imatge hi veuen una copa de vi, i recordant les paraules d’aquest estudi, significa que ets una persona ben estructurada, malgrat de vegades puguis ser una mica dubitativa i insegura, i que de tant en tant et costi prendre decisions a la vida. Això sí, també ets una persona somiadora que acostumen a lluitar (i aconseguir) el que vols.

Copa de vi o nota musical? | MDZ Online

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa