VadeVi
Una baralla de bar per la “mala qualitat” d’un vi provoca un ferit greu

El client es va queixar de la mala qualitat d’un vi dolç que li havien servit al bar i va decidir no pagar la copa, provocant una discussió pujada de to on hi va acabar intervenint una tercera persona volent fer de mitjancera entre el consumidor i el cambrer. Aquest intent de pacificació va acabar fent-lo la víctima d’un atac del client enfadat, que li hauria provocat un tall al coll amb una ampolla de vidre.

Els fets han passat aquesta setmana en un bar de la zona de Carretera de Cadis, segons n’ha informat el CNP. El mateix cos també va confirmar que el jove detingut, de 27 anys i nacionalitat espanyola, es va queixar pel gust d’un vi dolç i s’hauria negat a pagar-ne la consumició. Per això, quan va demanar que li servissin un segon vi, aquest cop blanc, el cambrer s’hi va negar demanant que pagués abans el preu de la primera copa.

En aquest punt la discussió va anar en augment i s’hauria acabat quan l’agressor va sortir de males maneres de l’establiment. Malgrat això, fonts policials confirmaven que hauria tornat “molt agressiu”, provocant en un primer moment alguns danys a l’establiment i més tard, i amb una segona botella, la ferida greu al client que hauria intentat fer de mitjancer.

La víctima, un home de 54 anys, va ser traslladada a l’Hospital Clínic Universitari de la capital i va ser donat d’alta unes hores més tard. Per la seva banda, l’agressor ha estat identificat i detingut per presumptes delictes d’amenaces i lesions. Ara, però, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa