VadeVi
Una estrella de la NBA atura el seu jet privat a Jerez per fer enoturisme
  • CA

LeBron James, l’estrella de la NBA que juga actualment a Los Angeles Lakers, ha estat vist recentment per terres andaluses, on sembla que hi hauria aterrat el seu jet privat durant unes tres hores per visitar diversos projectes de vi. Les xarxes socials bullien i es preguntaven si realment el jugador estava en un celler de Jerez, mentre feien circular i viralitzaven una imatge que el jugador s’hauria fet al pati de Bodegas Díez Mérito amb diversos treballadors d’aquest celler.

Sigui com sigui, fonts locals confirmaven que durant aquestes tres hores, LeBron i la seva família havien fet una primera parada a El Puerto de Santa María, on va visitar Bodegas del Castillo del Grupo Caballero; i, a continuació s’haurien dirigit a Jerez, on va interessar-se pels cellers Díez Mérito i Lustau. Segons els propis cellers, els visitants van poder gaudir, entre d’altres, d’un tast de brandies i de diversos productes típics de la gastronomia local.

LeBron James és jugador de Los Angeles Lakers | NBA

L’estrella del bàsquet es confessa un apassionat del vi i de fet, se’n diu que n’és un gran coneixedor. Se l’ha vist visitant diversos cellers de Napa Valley, a Califòrnia, i es comenta que disposa d’un important celler on no hi falten referències d’arreu del món, entre els quals, hi destaquen vins americans i francesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa