VadeVi
100% Monastrell el nou vi d’Edicions Limitades de Bouquet d’Alella
  • CA
Bouquet d’Alella amplia la seva aposta pel segell de qualitat Edicions Limitades amb un nou vi elaborat 100% amb raïm de la varietat Monastrell, que s’afegeix al Pansa Rosada que es va llançar a principis de 2017. El projecte de les Edicions Limitades demostra la inquietud dels responsables del celler per experimentar amb les varietats autòctones de les seves vinyes i amb diferents elaboracions. Són Edicions Limitades, vins de qualitat i únics, perquè s’elaboren a la finca de Can Boquet artesanalment i partir de petites microvinificacions que cada any canvien.

!--akiadsense-->

L’Edicions Limitades Monastrell és un vi únic, perquè no tots els anys el raïm monastrell estarà en les condicions idònies per fer-ne vi. És una varietat molt delicada i sensible al clima. Enguany el celler ha pogut elaborar el 100% Monastrell perquè ha estat sec i calorós, però la mateixa naturalesa del raïm fa que cada any suposi un repte diferent.

De Monastrell se n’han fet 2.400 ampolles i, com la resta de vins elaborats en aquest celler de la DO Alella, el raïm és d’agricultura ecològica i s’ha veremat de manera manual. Després d’una criança de sis mesos en bótes de roure francès i centreuropeu, aquest nou Edicions Limitades Monastrell és un vi negre net i brillant, de color cirera picota, d’intensitat mitja alta amb tons rubí i una llàgrima gruixuda de caiguda lenta. Un vi fàcil i envolvent, d’aromes suaus de fruita vermella madura amb un fons de regalèssia i tocs especiats. En boca és suau i sedós, lleugerament vellutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa