VadeVi
Els vins de la DO Alella inspiren els artistes locals
  • CA
La verema de Josep Baqués inspirat en el vi Pansa Blanca Muscat del Celler de Can Roda
La verema de Josep Baqués inspirat en el vi Pansa Blanca Muscat del Celler de Can Roda

!--akiadsense-->

“Maridatge l’Art del Vi” és una proposta innovadora que vincula Art i Vi, i que forma part del cicle d’activitats Vi+. Es tracta d’una sèrie d’obres d’art inspirades en vins de la DO Alella creades per artistes locals. La mostra inclou obra pictòrica, escultòrica, fotografia i poesia, i es presenta acompanyada de les ampolles dels vins representats.

Les obres es presentaran el proper dissabte 28 d’octubre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt, en el qual participaran els autors i els cellers representats: Alta Alella Mirgin, Bouquet d’Alella, Can Roda i Talcomraja. Cada artista i elaborador exposarà el vincle entre la seva obra i el vi al públic assistent.

Per acompanyar la presentació, els cellers representats, mitjançant el punt itinerant de la DO Alella, oferiran un tast dels vins representats a la plaça del Mirador, just davant de la sala de sessions del Consistori. Els vins també es podran adquirir. Per acompanyar l’exposició i els tastos, l’Escola Municipal de Música farà un concert en viu combinant diferents estils.

L’exposició de les obres amb el vi presentat es mantindrà de manera permanent durant una setmana a l’entrada de l’Ajuntament, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

Maridatge l’Art del Vi s’emmarca dins el Vi+, un cicle d’activitats que es desenvolupen durant el mes d’octubre en els municipis que integren el territori de la DO Alella. És una iniciativa de l’Ajuntament de Premià de Dalt que té la col·laboració de l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt, l’Escola de Música i el Museu del mateix municipi, el Consorci de Promoció enoturística del territori de la DO Alella i el Consell Regulador de la DO Alella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa