VadeVi
Els vins de la DO Catalunya tornaran a ser a La Setmana del Llibre en Català
  • CA

Per tercer any seguit, la Denominació d’Origen Catalunya participarà com a col·laboradora a La Setmana del Llibre en Català, que enguany començarà la seva 39a edició aquest divendres, 10 de setembre. Així, els vins d’aquesta DO seran presents a una fira que vol mostrar la feina que fan les editorials i les llibreries que treballen amb llibres i revistes en la nostra llengua i que té com a objectiu fomentar la lectura. La Fira, que durarà fins el diumenge 19, tindrà lloc al Moll de la Fusta de Barcelona.

Tenint molt present el paper del vi com a element que forma una part importantíssima del patrimoni cultural català, la DO Catalunya se suma a aquesta fira, un esdeveniment únic com a indret on es troben els lectors, les llibreries, les editorials i les revistes. Hi tindrà un espai de degustació on tothom que vingui podrà tastar diversos vins blancs, negres i rosats de la DO, que seran els productes oficials d’una mostra que contindrà tota mena d’esdeveniments culturals, de presentacions de llibres i xerrades fins a vetllades amb pel·lícules i concerts, espectacles per a tota la família, llançaments literaris maridats amb vi, tertúlies, sessions de signatura de llibres i, és clar, lectures en veu alta a càrrec d’escriptors però també d’altres personalitats.

D’aquesta manera, la DO Catalunya conclou uns mesos estivals on la seva presència i el seu compromís amb la cultura del país ha estat molt important, començant pel cicle Terrats en Cultura i fins la Festa Major de Gràcia, passant per esdeveniments com el cicle de Cinema a la Fresca de la Sala Montjuïc o el Festival Cruïlla, tots ells esdeveniments de primer ordre on la DO ha volgut tenir una presència destacada reivindicant, un cop més, el paper del vi com a element indissociable de la cultura i el patrimoni catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa