VadeVi
Les candidatures catalanes copen totes les vocalies al Consell Regulador del Cava

Les candidatures catalanes ocuparan les 6 vocalies corresponents als viticultors i als elaboradors de vi base al Consell Regulador del Cava, després de les eleccions que s’han fet aquest dijous.

Així, pel Cens A, Cooperativistes del Cava, pel Cens B, la coalició Viticultors del Cava i pels cens C, la’AVC-FCAC han aconseguit els vots necessaris per formar part del Consell Regulador i n’han quedat fora Cooperatives de Requena i ASAJA por el Cava d’Almendralejo que era el primer cop que es presentaven.

En total estaven cridats a votar prop de 6.000 viticultors i les xifres apunten que s’hauria arribat a una participació de prop del 50% el que suposa una forta mobilització del sector.

Els resultats definitius es donaran a conèixer segurament dilluns, després que hagin arribat per correu postal les actes de les diferents meses electorals repartides arreu del territori cava.

La següent cita important serà dia 28 d’agost moment en què els 12 vocals hauran de triar un nou president després de l’anunci de Pere Bonet de no voler repetir en el càrrec.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa