VadeVi
El Cavamarket treu al carrer l’escumós per Nadal
  • CA
Cavatast

!--akiadsense-->

El Cavamarket, el mercat de cava i gastronomia de Sant Sadurní arriba dia 2 desembre per ser en un punt de trobada entre productors i consumidors sense intermediaris. L’any passar es va fer per primera vegada com una activitat de promoció econòmica i de dinamització turística de Sant Sadurní organitzada pel Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de la vila.

Per aconseguir aquest objectiu s’opta pel format “mercat”, un concepte que millora la relació amb el consumidor i alhora ajuda a les empreses a fer-se visibles, promocionar els seus productes i captar nous clients.

L’objectiu principal és potenciar la venda directa de cava, producte estrella de la nostra vila, i consolidar la creació d’un mercat per aconseguir que els visitants s’apropin a Sant Sadurní d’Anoia a comprar el cava que degustaran a les festes. D’aquesta manera s’ajuda a donar impuls a aquest sector durant aquestes dates tan especials, alhora que s’intenta situar al mercat de cava i gastronomia, el Cavamarket, entre els esdeveniments referents d’aquest caire a Catalunya.

Tot i que és una acció de venda, els productes també es podran degustar. Les empreses oferiran degustacions que es podran fer amb la copa que estarà a la venda al punt d’informació pel preu d’1,5€. Es farà diumenge 2 de desembre al Carrer Raval de Sant Sadurní d’Anoia de les 11h a les 15h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa