VadeVi
Torna el Cava Sound amb el misteri d’on es farà
Cava sound

!--akiadsense-->

El Consell Regulador del Cava celebrarà el pròxim 22 de març la quarta edició del CavaSound a Barcelona. El lloc triat per a l’acte no es revelarà fins 24 hores abans de l’inici a través de les xarxes socials del Consell Regulador del Cava.

Aquest CavaSound comptarà amb l’actuació de la cantant catalana Ju qui, juntament amb el seu grup, amenitzarà l’afterwork">a tots aquells que aconsegueixin una entrada a través de les pàgines de Facebook, Twitter i Instagram de la DO Cava.

La quarta edició del CavaSound, en què participaran 35 empreses del sector, ve precedida per l’èxit de les anteriors celebrades també a Barcelona en terrasses exclusives amb més de 850.000 usuaris en xarxes socials. Els assistents van gaudir de la música i del cava en un ambient distès i festiu que es tornarà a viure el 22 de març.

El Cavasound és una iniciativa de la DO Cava que es caracteritza pel seu factor sorpresa i que té com a objectiu a nous i joves consumidors interessats per la cultura musical, a més de desestacionalitzar el seu consum i potenciar-lo en altres moments del dia com l’afterwork">.

Trobareu més informació a través del web del Consell Regulador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa