VadeVi
Una vintenta d’expositors mostraran els seus productes al Cavamarket de Sant Sadurní
  • CA
Cavamarket 2019

!--akiadsense-->

El Cavamarket torna a Sant Sadurní en la seva tercera edició per avançar-se al Nadal i oferir la possibilitat de fer les compres de cava i altres productes per les festes que venen.

La mostra es farà diumenge dia 15 de les 11h a les 14.30h amb una àmplia oferta de caves i productes gastronòmics de la Capital del Cava per comprar i tastar directament de la mà dels seus elaboradors.

Seran una vinenta d’expositors entre cellers i representants de la gastronomia local promocionaran els seus productes de primera qualitat a l’aire lliure, al centre de Sant Sadurní, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Comerç del municipi amb l’objectiu de potenciar la venda directa pels mateixos productors i sense intermediaris.

Així, es podran comprar i tastar els productes de:

Almirall, Butimasana, Canals & Casanovas, Canals & Munné, Castell Sant Antoni, Celler Vell Cava, Fonpinet, Maria Oliver Porti, Maria Rigol Ordi, Molí Parellada, Monastell, Muscàndia, Naveran, Rimarts, Solà Raventós, Torne & bel, Varias, Vins el Cep, Hotel Fonda Neus, Cansaladeria Rovira.

La proposta enogastronòmica anirà acompanyada de diferents activitats, com ara un tast de torrons artesanals amb maridatge de cava i nadales, el dissabte 14 de desembre, a les 19h, al Centre d’Interpretació del Cava.

També hi haurà l’actuació musical en directe de Violetta Curry i Ismael Dueñas, veu i piano respectivament, que oferiran un repertori de jazz, Beatles i molt més, que serà el complement perfecte per gaudir del cava i de la gastronomia.

I per al públic familiar el CIC Fassina acollirà, sota el títol ‘El Nadal a La Fassina’, un taller infantil i manualitats relacionades amb el Nadal i el cava, el diumenge del Cava Market, en horari de matí.

A més a més, hi haurà ofertes exclusives, botigues obertes, visites a les caves i les propostes culinàries dels restaurants per passar uns dies fantàstics a la localitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa