Cavatast

!--akiadsense-->

La mostra de caves i gastronomia Cavatast celebra enguany la 22a edició i presenta novetats per millorar l’experiència dels visitants i seguir sent referent del sector a Catalunya.

La regidora de turisme Maria Rosell destaca la implicació del municipi per fer, un any més, una mostra consolidada al territori: “Tot el municipi i el comerç local de Sant Sadurní es fan seu el Cavatast i s’impliquen en l’esdeveniment perquè sigui un èxit”. “Agraïm també la presència dels 36 cellers i d’una desena de d’elaboradors gastronòmics, que ofereixen a la mostra una varietat molt rica de productes”.

Durant els dies de la mostra, Sant Sadurní triplica la seva població habitual amb els 36.000 visitants, que repercuteixen amb una inversió en la comarca i un impacte econòmic important. La majoria dels visitants valoren aquesta mostra amb una nota de 9 sobre 10 i els 95% mostren la intenció de repetir.

Ruth Troyano, inaugurarà el Cavatast 2018
Ruth Troyano, inaugurarà el Cavatast 2018

!--akiadsense-->

Enguany, la periodista Ruth Troyano inaugurarà el Cavatast 2018. Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i comunicació amb àmplia experiència en mitjans i gabinets de comunicació, serà l’encarregada d’obrir la 22a edició del Cavatast el proper divendres 5 d’octubre.

Un any més el Cavatast ofereix la possibilitat d’adquirir anticipadament els tiquets de degustació de cava i gastronomia i la copa oficial a l’Oficina de Turisme fins al dia 5 d’octubre de manera presencial per així gaudir de la fira sense haver de fer cues.

Enguany, com a novetat, també es podran adquirir còmodament els tiquets i les places per les activitats des de casa Cavatast.cat a través del web d’InstanTicket de Banc Sabadell, fruit del conveni entre el banc i l’Ajuntament.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava gaudeixen d’una gran varietat de caves i propostes culinàries de la zona, a més de tastar productes nous que porten els elaboradors. La fira tindrà lloc a Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, els dies 5, 6 i 7 d’octubre, i els horaris seran de 19 a 23 h divendres, d’11 a 23 h dissabte i d’11 a 21 h diumenge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa