VadeVi
Els Caves Premium ‘sorprenen’ als sommeliers del Benelux
  • CA
Acció Caves premium a Maastrich

!–akiadsense–>

La Denominació d’Origen Cava va organitzar el passat 5 de novembre al llegendari Chateau de Nercanne de Maastricht la Master Class ‘Het Terroir van Cava’ amb l’objectiu d’apropar alguns dels grans Caves als membres de ‘Vinologen’, una de les associacions vitivinícoles més influents del Benelux.

La conferència, impartida per l’enòleg i consultor internacional Germán Muñoz, va versar sobre les característiques diferencials que fan ‘únic’ el Terroir del Cava, incloent-hi factors claus com l’enologia, els sòls, la climatologia, les varietals i les pràctiques enològiques. “Aquestes pràctiques fan única la nostra regió per a la producció d’espumosos al més alt nivell mundial”, va explicar Muñoz.

La master class va tenir una gran acollida entre els professionals assistents que van ‘alabar’ la complexitat dels Caves Reserva i Gran Reserva: “La paraula més utilitzada va ser ‘sorpresa’ i van mostrar el seu desig de seguir descobrint i compartint els Caves Premium”, va explicar Sílvia Grimaldo, directora de Comunicació de la DO Cava.

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla Promocional de la Denominació d’Origen Cava en el Benelux, que té com a finalitat la divulgació del Terroir, la gastronomia i la cultura del cava. En l’actualitat Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg consumeixen més de 33 milions d’ampolles de cava, convertint-se en un mercat estratègic per a la DO Cava.

Sobre Vinologen

Amb més de 450 membres per tota Holanda, ‘Vinologen’ està presidida pel Master of Wine Cees Van Casteren i entre els seus associats hi ha tot tipus de prescriptors com importadors, propietaris de botigues de vi, mànagers d’hotels i restaurants, així com bloguers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa