VadeVi
Codorníu incorpora dues dones al seu comitè de direcció
Codorníu té nou conseller delegat

!--akiadsense-->

Codorníu ha aprovat la incorporació al seu comitè de direcció dos nous perfils: Teresa López que assumeix la direcció de Recursos Humans i Imma Santisteban, la direcció digital. Són les dues úniques dones al màxim òrgan de direcció de la companyia.

Teresa López és la nova directora de Recursos Humans de Codorníu
Teresa López és la nova directora de Recursos Humans de Codorníu

!--akiadsense-->

Teresa López és Enginyera Agrònoma, llicenciada en tecnologia dels aliments i treballa a Codorníu des de 2008. Els últims 5 anys ha estat directiva de recursos humans en uns anys de transformació de la companyia. Ha viscut un Expedient de Regulació d’Ocupació, un canvi de seu i un canvi de titularitat, quan la meitat de les accions de la companyia es van vendre a un fons d’inversió nord americà.

Imma Santisteban és la nova directora Digital de Codorníu
Imma Santisteban és la nova directora Digital de Codorníu

!--akiadsense-->

Imma Santisteban és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i els últims anys s’ha especialitzat en la gestió d’empreses natives digitals en mercats internacionals. Ara els seus principals objectius passen per integrar tots els canals digitals en una única àrea de negoci i accelerar la quota digital de Raventós Codorníu a escala mundial.

Les noves incorporacions completen la reorganització de la cúpula directiva després del nomenament de Sergio Fuster com a nou CEO en substitució de Ramon Raventós. La resta està format per Diego Pinilla, Director de Cellers i Operacions, Emmanuel Pouey, Director de Màrqueting, Jaume Mariné, Director Financer, Imma Santisteban, Directora Digital, Teresa López, Directora de Recursos Humans, Jorge Sicilia, Director d’IT) i els tres directors comercials: Albert Gutiérrez, Nacional On-Trade, Antonio Batllori, Nacional Off-Trade i Frank Scheepers, Internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa