Codorniu amplia la seva oferta enoturística amb la posada en marxa d’un nou servei de bicicletes elèctriques i convencionals a les caves. Els visitants podran optar pel lloguer de bicicletes que els permetrà arribar al poble de Sant Sadurní i gaudir dels seus restaurants, botigues, el mercat local o de les visites combinades que Codorniu ofereix amb l’espai Xocolata Simon Coll o el Centre d’Interpretació del Cava.

Per altra banda, la cava també ofereix un tour guiat de més de 2 hores que inclou una passejada amb bicicletes a la vinya, una degustació de productes Codorníu i una visita a les seves caves modernistes.

Amb la incorporació de forma permanent d’aquestes 100 bicicletes a la seva oferta enoturística diària, Codorníu torna a fer una clara aposta pel territori, continuista amb la política de la creació de visites combinades amb museus i entitats de la zona per incentivar el transit de visitants per la comarca. Hi ha però dos motius més que han impulsat la creació d’aquest projecte: la voluntat pedagògica de la marca per explicar la vinya i el seu cicle de vida, ja no només a les escoles i població local, sinó al gran nombre de visitants estrangers que reben i una clara implicació pels hàbits de vida saludable com també n’és la difusió que fan del consum responsable del vi i el cava.

Les noves pàgines web d’actes socials i d’enoturisme a Codorníu, la recuperació d’espais històrics per la visita a les caves, el nou servei de CavaBar obert enguany per gaudir d’esmorzars, aperitius o degustacions, la nova oferta de visites combinades i ara la incorporació de la flota de bicicletes són les postes clares de Codorníu per l’enoturisme.

La propera cita, el dia 18 de Juliol a les 20:00h amb el concert “Cava de cordes” del Festival Vinyasons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa