VadeVi
Barcelona acull la Gran Final del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competiton’
  • CA
Cava Mixology

!--akiadsense-->

La Denominació d’Origen Cava farà aquest dimarts 5 de juny a les 19 hores la Gran Final del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competiton’ a la mítica sala Luz de Gas de Barcelona. Dotze finalistes competiran per ser el/la ‘Millor Bàrman Internacional de Cava’.

El concurs, dirigit exclusivament a coctelers professionals, ha realitzat proves a Londres, Nova York, Barcelona, Madrid, Màlaga i Sant Sebastià durant 2017 i 2018 on s’han presentat més de 150 bàrmans.

Dotze finalistes, dos per cada semifinal, s’enfrontaran a dues proves aquest dimarts a Barcelona. En la primera, que serà eliminatòria, els concursants hauran d’elaborar un còctel a partir de les indicacions que trobaran dins una ‘capsa misteriosa’. Els tres millors passaran a la final, on hauran de presentar una recepta original. El còctel guanyador rebrà el nom de ‘Còctel Barcelona’, que serà promocionat a escala internacional. Un jurat professional avaluarà les proves i anunciarà els guanyadors.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 2000 euros i un contracte per ser el/la ‘Millor Barman Internacional en Cava’ durant un any; el segon classificat obtindrà 1.000 euros i un trofeu i el tercer serà obsequiat amb 500 euros i trofeu.

El jurat d’aquesta Gran Final estarà format pel bàrman de Negroni, Eduard Campos; el prestigiós bàrman d’Enigma, Marc Álvarez; el sommelier Juan Muñoz; la periodista gastronòmica Carme Gasull i el president de la Federació d’Associacions de Bartenders d’Espanya, Kepa Madariaga.

Aquest certamen va néixer amb la intenció d’explorar noves expressions del cava a partir de l’art de la cocteleria i és una aposta ‘clara’ del Consell Regulador del Cava per integrar el Cava com a còctel entre els professionals i promoure el seu consum entre els consumidors més joves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa