Barcelona acull la Gran Final del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competiton’

La DO Cava vol amb aquest certàmen internacional acostar el consum entre els més joves

Cava Mixology

La Denominació d’Origen Cava farà aquest dimarts 5 de juny a les 19 hores la Gran Final del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competiton’ a la mítica sala Luz de Gas de Barcelona. Dotze finalistes competiran per ser el/la ‘Millor Bàrman Internacional de Cava’.

El concurs, dirigit exclusivament a coctelers professionals, ha realitzat proves a Londres, Nova York, Barcelona, Madrid, Màlaga i Sant Sebastià durant 2017 i 2018 on s’han presentat més de 150 bàrmans.

Dotze finalistes, dos per cada semifinal, s’enfrontaran a dues proves aquest dimarts a Barcelona. En la primera, que serà eliminatòria, els concursants hauran d’elaborar un còctel a partir de les indicacions que trobaran dins una ‘capsa misteriosa’. Els tres millors passaran a la final, on hauran de presentar una recepta original. El còctel guanyador rebrà el nom de ‘Còctel Barcelona’, que serà promocionat a escala internacional. Un jurat professional avaluarà les proves i anunciarà els guanyadors.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 2000 euros i un contracte per ser el/la ‘Millor Barman Internacional en Cava’ durant un any; el segon classificat obtindrà 1.000 euros i un trofeu i el tercer serà obsequiat amb 500 euros i trofeu.

El jurat d’aquesta Gran Final estarà format pel bàrman de Negroni, Eduard Campos; el prestigiós bàrman d’Enigma, Marc Álvarez; el sommelier Juan Muñoz; la periodista gastronòmica Carme Gasull i el president de la Federació d’Associacions de Bartenders d’Espanya, Kepa Madariaga.

Aquest certamen va néixer amb la intenció d’explorar noves expressions del cava a partir de l’art de la cocteleria i és una aposta ‘clara’ del Consell Regulador del Cava per integrar el Cava com a còctel entre els professionals i promoure el seu consum entre els consumidors més joves.

Nou comentari