VadeVi
Freixenet dona suport a l’hostaleria de la província de Tarragona
  • CA
Francesc Pintado, president de l’AEHT i Josep Simó Llop i Canals, director comercial d’On Trade de Catalunya i Llevant de Grup Freixenet
Francesc Pintado, president de l’AEHT i Josep Simó Llop i Canals, director comercial d’On Trade de Catalunya i Llevant de Grup Freixenet | Cedida

!--akiadsense-->

Nou conveni de col·laboració de Freixenet. Francesc Pintado, president de l’AEHT i Josep Simó Llop i Canals, director comercial d’On Trade de Catalunya i Llevant de Grup Freixenet, s’han reunit aquest divendres a la seu de l’Associació a Tarragona, per fer efectiva la signatura del conveni de col·laboració.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona creix dia rere dia, en nombre de socis i associacions territorials, però també en nombre de partners que donen suport a l’entitat i que ofereixen avantatges als més de 700 associats.

L’AEHT ja compta amb més de 70 empreses al seu costat i la marca vitivinícola ha estat la darrera que ha mostrat el seu suport al sector i al territori a través de la signatura d’un conveni de patrocini.

El suport ofert a l’Associació d’Hostaleria de Tarragona a través del conveni signat, possibilitarà que l’AEHT segueixi dinamitzant i recolzant els bars, hotels i restaurants a través de diverses actuacions de suport i promoció dels associats que, ara més que mai, necessiten rebre per contrarestar els efectes de la pandèmia. Per la seva part, Freixenet serà present en diverses jornades i actes que l’AEHT organitzarà arreu del territori.

Així mateix, Freixenet manté el seu ferm recolzament al sector de l’hosteleria en un moment tan crític com l’actual i segueix buscant nous marcs de col·laboració i suport, en paral·lel al conveni amb l’AEHT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa