VadeVi
Freixenet inaugura els “Vespres Gastronòmics”, una proposta enoturística per les nits d’estiu
  • CA
L'esplanada de Freixenet és l'escenari dels 'Vespres Gastronòmics'
L’esplanada de Freixenet és l’escenari dels ‘Vespres Gastronòmics’ | Miquel Monfort

!--akiadsense-->

Des d’aquest dijous 25 de juny estan en marxa els “Vespres Gastronòmics”, una proposta enoturística per gaudir durant els mesos d’estiu d’un maridatge de caves i gastronomia a la terrassa exterior de les caves de Sant Sadurní d’Anoia. Es faran tots els dijous i divendres d’estiu de 20.30h a 23.00h.

La proposta del celler inclou una visita adaptada a les caves centenàries a les 20h i un menú a un preu de 25 euros que inclou una oferta dels seus productes: Freixenet Elyssia Pinot Noir, Freixenet Trepat, Freixenet Cuvée DS, Freixenet Reserva Real i Freixenet Malvasia. Aquests caves es maridaran amb un menú degustació format per 10 plats diferents, entre els que destaquen el tàrtar de salmó, el risotto de boletus i gambes, les cocotxes al pil pil o el ravioli de gamba vermella. Les postres estaran protagonitzades per productes locals com els carquinyolis, els ametllons o la placa de marc de cava.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat de treballadors i visitants, Freixenet mantindrà l’aforament controlat a través de reserves i ha extremat les mesures de seguretat seguint les seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa