VadeVi
Freixenet pagarà el raïm a 30 cèntims el quilo, el mateix que va provocar la vaga dels pagesos
  • CA
Freixenet aplica un ERTO pel coronavirus

Freixenet, pel volum de compra de raïm, és un dels referents a l’hora de decidir els preus i en una campanya marcada per la crisi de la Covid-19 anuncia que pagarà 30 cèntims del quilo. Així ho avança La Vanguardia i ho ha pogut confirmar Vadevi. Es tracta del mateix preu que l’any passat, quan es va experimentar una rebaixa del 28% i que va provocar les protestes i fins i tot una jornada de vaga dels viticultors. I és que 30 cèntims el quilo és el que es va pagar a la campanya de 1998.

Així mateix anuncien que compraran la mateixa quantitat que l’any passat i que treballaran amb 500 viticultors del Penedès, tot i que de moment no especifiquen quina és aquesta quantitat.

Fonts de la companyia asseguren que “l’empresa aposta per mantenir una política de manteniment de preus estable que puguin beneficiar a tota la cadena de valor així com a tots el sector a curt i llarg termini. El Grup Freixenet continuarà treballant i invertint per enfortir el mercat vitivinícola i assegurar un futur sostenible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa