Freixenet prescindeix de les bombolles i el glamur per l’anunci de Nadal
Celebra al teu ritme, és la nova campanya de Freixenet per aquest Nadal

!--akiadsense-->

Ni bombolles ni famosos. L’espot de Nadal de Freixenet trenca la línia dels últims 40 anys des que Liza Minelli va protagonitzar l’anunci de Nadal de la companyia l’any 1977.

La companyia ha decidit fer un canvi radical i ha presentat un anunci que ja no té cap dels trets distintius als que ens tenia habituats. L’espot que s’estrenarà a la televisió dia 9 de desembre mostra una escena domèstica d’una trobada en família, una festa a la platja amb gent més jove i finalment una celebració que recorda per exemple el Cap d’Any. I ho fa sota l’eslògan ‘Celebra al teu ritme’.

Un anunci a l’ús que ja no té els trets distintius propis de Freixenet. Amb això volen arribar a un públic molt ampli, però especialment amb els més joves i també és l’exemple d’una de les noves estratègies per aconseguir desestacionalitzar el cava.

Per aquesta campanya, la directora de màrqueting, Martina Osborne afirma que la “inversió en publicitat, malgrat el canvi, ha estat la mateixa i que de fet han incrementat la partida per xarxes socials per apropar-nos precisament a un públic més jove”.

Per la seva banda Pedro Ferrer, un dels consellers delegats de l’empresa apuntava que “no són molt ambiciosos” i esperen tancar l’any amb un increment del 2-3%.

Comentaris

  Cava unionista Novembre 29, 2018 | 12:39
  No gràcies!
  on són les vinyes ? Novembre 29, 2018 | 13:08
  Però aquest paio no havia marxat de Catalunya amb la empresa? Ahh, no, que va tenir fallida i la va haver de vendre.
  panxoman Novembre 29, 2018 | 14:00
  ja tocava
  Iuma Novembre 29, 2018 | 19:36
  Freixenet, a part que el vostre cava es una poqueria, aneu a cagar a l'era. Ni oblit, ni perdó.
  Jm Novembre 29, 2018 | 23:25
  A casa no entrarà mai Fatxanet, t’ho juro!!!

Nou comentari