VadeVi
Freixenet presenta un ERTO de 110 empleats del departament comercial per la crisi del coronavirus
Freixenet aplica un ERTO pel coronavirus
Freixenet aplica un ERTO pel coronavirus | M.R.F.

!--akiadsense-->

Comercial Grup Freixenet ha iniciat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) per força major per a 110 empleats del departament de vendes. Es tracta d’una de les companyies que integren Grup Freixenet, que actualment compta amb una plantilla de 1.054 persones a tot l’estat. L’excepcional situació provocada pel Covid-19 ha obligat a la companyia a aplicar aquesta mesura com “un exercici de responsabilitat per garantir la totalitat de l’ocupació a llarg termini”.

Comercial Grup Freixenet ha pres aquesta decisió després de la caiguda de l’activitat comercial derivada per l’actual context. L’ERTO afectarà 110 empleats del departament de vendes, als quals la companyia s’ha compromès a compensar entre el 75% i el 90% del seu salari. L’ERTO es proposa com a mesura transitòria vinculada a la durada de l’estat d’alarma i l’obertura de les restriccions de confinament. A més, l’empresa garanteix que es recuperaran tots els llocs de treball quan finalitzi la mesura.

Seguint les recomanacions de les autoritats competents, la companyia ha impulsat el teletreball per gran part de la seva plantilla, així com altres mesures per vetllar per la seguretat i la salut dels seus empleats, clients i proveïdors.

Al mateix temps, el Grup Freixenet ha establert mesures per seguir abastint als seus clients. En aquest sentit, la companyia manté la seva activitat en les línies de producció, on ha adaptat les mesures de seguretat necessàries per assegurar el compliment de totes les recomanacions transmeses per les autoritats sanitàries. Tot això en el marc d’una ràpida adaptació de la planta, en l’àmbit organitzatiu i productiu, a un nou escenari imposat pel Covid-19.

Pere Ferrer, vicepresident i conseller delegat de Grupo Freixenet, ha volgut manifestar “el profund agraïment a tots els empleats per la lleialtat, compromís i responsabilitat que han demostrat en aquests moments i, en especial, als empleats que segueixen assistint als seus llocs físics de feina, com és el cas de les àrees de producció i logística”. Ferrer ha volgut destacar “la seva confiança en el futur de la companyia i dels seus productes, líders en el mercat internacional”. La companyia segueix de prop la situació per avaluar, si calgués, la posada en marxa de noves mesures en funció de com evolucionin els fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa