VadeVi
Els germans Torres seran els nous Ambaixadors del Cava
  • CA
Els germans Torres seran els nous Ambaixadors del Cava
Els germans Torres seran els nous Ambaixadors del Cava

!--akiadsense-->

La Confraria del Cava ha presentat aquest dimecres al vespre a l’Hotel Sofia de Barcelona els protagonistes de la 37a Setmana del Cava, que se celebrarà a partir del 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia, i diversos indrets del Penedès. Més d’un centenar de persones han assistit a l’acte en què s’ha fet públic que aquest any hi haurà dos Ambaixadors del Cava. Els escollits són els bessons Sergio i Javier Torres, xefs i propietaris del restaurant Dos Cielos de Barcelona, que seran reconeguts a la plaça de la vila de la capital del cava el pròxim 6 d’octubre.

Els també presentadors de l’espai televisiu Torres en la cocina seran els tercers a rebre aquesta distinció que la Confraria va crear l’any 2016 per posar en valor destacades personalitats de la societat i que aquestes, alhora, difonguin la cultura del Cava. Substituint d’aquesta manera, la figura de la Reina del Cava. Els germans Torres prendran el testimoni del cuiner Jordi Cruz i l’actriu Marta Torné com a representants del cava.

El nomenament de Sergio i Javier Torres -que el 2014 ja van ser distingits per la Confraria com a Confrares de Mèrit en la Investidura Primaveral-, es farà coincidint amb la inauguració de la 37a Setmana del Cava, que enguany comptarà amb una pregonera de luxe: l’actriu Judit Martín. Ella ha estat enguany la guanyadora del premi Gat Perich d’Humor per la seva intervenció en el programa de TV3 ‘Polònia’, on interpreta diversos personatges com el de Marta Ferrusola o Cristina Cifuentes. En finalitzar l’acte, la Confraria del Cava tornarà a proposar un brindis conjunt amb tots els majors d’edat que estiguin a la plaça. L’any passat van ser més de 1500 les persones que s’hi van sumar.

Presentació de la 37a Setmana del Cava
Presentació de la 37a Setmana del Cava

!--akiadsense-->

Els actes principals de la 37a Setmana del Cava són les Portes obertes solidàries. El 12 d’octubre diversos cellers obriran les seves portes per als visitants. Molts destinaran el que recaptin a accions solidàries. La XII Cursa Solidària País del Cava que es farà diumenge 28 d’octubre en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer. I també es farà la 7a Nit Solidària del Cava. Tindrà lloc el 23 de novembre al MNAC i recaptarà beneficis per Càritas. Aquesta iniciativa ha recollit més de 150.000 euros en sis edicions.

La presentació de la 37a Setmana del Cava ha comptat amb la presència del president de la Confraria del cava, Jaume Armengol; del president de la Jove Confraria del Cava, Ruben Pedregosa; del vicepresident de l’Institut del Cava, Joan Juvé; del president del Consell Regulador del Cava, Xavier Pagès; del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch; i de l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa