VadeVi
Guilera presenta una trilogia de caves reserva
  • CA
Els nous Guilera reserves

!--akiadsense-->

Cava Guilera treu una nova línia de caves. Són els joves del celler però així i tot són reserva, això vol dir que han passat com a mínim dos anys al celler. Una trilogia amb diversitat d’elaboració i amb diferent grau de sucre: un brut nature, un brut i un semi sec, cadascun d’ell pel seu moment.

El celler, especialitzat en llargues criances fa una declaració de principis en la presentació dels Guilera Reserves: “Practiquem l’art de la paciència i donem a cada cava [[[ tooot ]]] el temps que necessita per desplegar-se. Quan hem de despertar les ampolles, perquè algú de vosaltres les reclama, ho fem amb molta calma: un octau de volta al pupitre, cada dia, durant quatre setmanes. És la cosa artesana… que ens permet mimar cada ampolla, amb les mans i un pessic d’ànima!”.

Però a més del contingut de l’ampolla, els tres caves elaborats amb macabeu, xarel·lo i parellada, són un cant al disseny i cada una de les tres etiquetes és obra d’una dona. Així l’etiqueta del semi sec és de Ciara Quilty Harper una il·lustradora irlandesa – anglesa resident a Barcelona. La imatge del brut és d’Anna-Lina Mattar, alemano – mallorquina, resident a Barcelona i finalment l’etiqueta del brut nature és obra de la granadina Paula Gallardo.

Així des del mateix celler asseguren que “la gent del sector ens hem esforçat molt per explicar que el cava és molt més que un brindis. Tot i així, som afortunats, perquè aquest imaginari col·lectiu que associa el cava amb la celebració és, com a mínim, meravellós!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa