VadeVi
Ja hi ha representants de Catalunya del ‘Cava Mixology Competition’
  • CA

Deu professionals de la cocteleria de Catalunya van participar aquest dilluns a la II Semifinal del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competition’, que s’ha celebrat al Campus de Turisme, Hosteleria i Gastronomia de Barcelona (CETT). La primera classificada va ser Marina León del Pino, de la cocteleria Jou’s Food Experience, amb el seu còctel ‘Apple hat’, que va rebre un premi de 1.000 euros. El segon classificat va ser Joao Silva Felicidade, de l’Hotel Almanac, amb el còctel ‘Cava entomacat’, que va ser premiat amb 500 euros.

Joao Silva Felicidade i Marina León del Pino representaran a Catalunya en el concurs ‘Cava Mixology Competition’
Joao Silva Felicidade i Marina León del Pino representaran a Catalunya en el concurs ‘Cava Mixology Competition’ | xx

!--akiadsense-->

Durant la jornada, els concursants van haver de preparar en directe la seva proposta de còctel amb cava davant l’atenta mirada d’un jurat professional que va avaluar aspectes com la seva elaboració, creativitat, tècnica, sabor, aroma, presència del cava, entre altres aspectes. Els 10 candidats seleccionats per a aquesta semifinal, van presentar receptes sorprenents i originals que van cridar l’atenció no només del jurat sinó també del públic assistent.

El jurat d’aquesta edició va comptar amb la col·laboració de Damià Mula, bartender i coordinador del Curs Superior de Cocteleria i Mixología del CETT; Eduard Campos, bartender a Negroni i assessor i professor de cocteleria; Santiago Ortiz, bartender al 33 by Santi Ortiz; Carme Gasull, periodista especialitzada en cocteleria i gastronomia a Siete Caníbales i Silvia Grimaldo, directora de Comunicació de la DO Cava.

El ‘Cava Mixology Competition’, és una aposta del Consell Regulador del Cava per integrar el Cava com a mixer entre els professionals de la cocteleria i promoure el seu consum entre els joves consumidors.

Aquest certament, que neix amb la intenció d’explorar noves expressions del cava a partir de l’art de la cocteleria, va celebrar la seva primera semifinal a Londres amb gran èxit de participació. Les properes semifinals tindran lloc a San Sebastián (11 de desembre) i Málaga (18 de desembre). Un cop finalitzades les semifinals, els guanyadors de cadascuna d’elles participaran en la gran final que tindrà lloc durant el primer trimestre del 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa