VadeVi
La Confraria consolida la campanya “Per Sant Jordi, llibre, rosa i cava”
  • CA

La Confraria del Cava ha tornat a assolir l’èxit amb la campanya “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava”, seguint la línia de les tres edicions anteriors. Coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’entitat ha servit més de 8.000 copes cava, entre el Palau Robert de Barcelona i a plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Com en els anys anteriors, la Confraria ha premiat, així, les persones que han comprat un llibre a les parades del voltant de l’edifici barceloní, i les que ho han fet a la capital del cava. Tots els clients han rebut un punt de llibre, dissenyat per la il·lustradora Pilarín Bayés, que han pogut bescanviar per una copa de cava.

Sant Jordi Confria del cava amb Pilarín Bayés i el seu president Toni e la Rosa

!--akiadsense-->

El bon temps que va presidir la Diada va fer que la campanya hagi tingut la millor acollida de tots els quatre anys, amb una afluència de públic molt remarcable a les dues seus on s’ha desenvolupat la iniciativa. També s’ha batut rècord aquest any amb la xifra de caves que han participat en la campanya, que ha arribat a les 25. Els més de vuit milers de copes de cava servides consoliden aquesta activitat com una bona manera de promocionar el cava i la cultura.

!--akiadsense-->

Personatges destacats

Per l’estand de la Confraria del Cava del Palau Robert hi han passat enguany moltes cares conegudes com: l’actor Roger Coma, ambaixador del Cava; la dibuixant Pilarín Bayés; la Grossa, que és la imatge de la loteria de Catalunya; el periodista Jordi Basté o el director de RAC1, Eduard Pujol. Com els anys anteriors, l’emissora ha tornat a emetre el seu programa especial de Sant Jordi des del Palau Robert, durant el qual s’han pogut seguir les actuacions en directe de l’empordanès Mazoni o la banda Big Jamboree.

Enguany, la iniciativa “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava” també ha rebut el suport de la Cambra del Llibre de Catalunya i del Gremi de Llibreters de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa