Durant el mes de maig que és a punt de començar, un grup de dotze cellers elaboradors de cava han preparat un seguit d’experiències enoturístiques per gaudir a l’aire lliure amb la família i els amics. Els caps de setmana del mes, començant el dia 8 i acabant el 30 i al migdia o al capvespre segons l’activitat, s’han programat visites guiades, tasts comentats, sortides amb bicicleta elèctrica, música en directe, maridatges amb formatges, tallers de ioga o de meditació, brunchs entre vinyes… Activitats per a tots els públics i totes les disponibilitats i que es poden consultar en aquest enllaç.

Els cellers responsables d’aquestes propostes úniques són Agustí Torelló Mata, Artium, Codorníu, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Pagès Entrena, Rovellats, Sumarroca, Vilarnau i Vins El Cep, que obren les seves portes per celebrar una primavera molt esperada. Evidentment, tots ells compleixen la guia d’especificacions per a cellers en matèria d’enoturisme davant la pandèmia de Covid-19 que va editar l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola i que va avalar el Ministeri de Sanitat i la Secretaria d’Estat de Turisme, assegurant que aquestes activitats tan especials es poden dur a terme amb tota la seguretat. Això, és clar, també fa que les places siguin limitades i calgui comprar entrades anticipadament.