La Primavera del Cava: dotze cellers, dotze experiències enoturístiques per aquest mes de maig

Previstes pels caps de setmana, a l'aire lliure i per gaudir amb la família i els amics

Durant el mes de maig que és a punt de començar, un grup de dotze cellers elaboradors de cava han preparat un seguit d’experiències enoturístiques per gaudir a l’aire lliure amb la família i els amics. Els caps de setmana del mes, començant el dia 8 i acabant el 30 i al migdia o al capvespre segons l’activitat, s’han programat visites guiades, tasts comentats, sortides amb bicicleta elèctrica, música en directe, maridatges amb formatges, tallers de ioga o de meditació, brunchs entre vinyes… Activitats per a tots els públics i totes les disponibilitats i que es poden consultar en aquest enllaç.

La programació de La Primavera del Cava

Els cellers responsables d’aquestes propostes úniques són Agustí Torelló Mata, Artium, Codorníu, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Pagès Entrena, Rovellats, Sumarroca, Vilarnau i Vins El Cep, que obren les seves portes per celebrar una primavera molt esperada. Evidentment, tots ells compleixen la guia d’especificacions per a cellers en matèria d’enoturisme davant la pandèmia de Covid-19 que va editar l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola i que va avalar el Ministeri de Sanitat i la Secretaria d’Estat de Turisme, assegurant que aquestes activitats tan especials es poden dur a terme amb tota la seguretat. Això, és clar, també fa que les places siguin limitades i calgui comprar entrades anticipadament.

Nou comentari