Mas Candí, el novè celler de Corpinnat

!–akiadsense–>

El celler Mas Candí ja és nou membre de Corpinnat després de superar les dues auditories inicials preceptives per entrar a formar part d’aquesta marca col·lectiva de la UE que asseguren té com a objectiu prestigiar els grans vins escumosos que s’elaboren al cor del Penedès. D’aquesta manera Mas Candí es converteix en el novè celler de la marca que ja integren Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes i Júlia Bernet.

Mas Candí és un petit celler familiar situat a Les Gunyoles d’Avinyonet impulsat per joves pagesos amb estudis de viticultura i enologia que cultivaven les vinyes dels seus avis i que l’any 2005 van decidir unir-se per elaborar els seus propis vins. Des de la complicitat i el compromís amb el paisatge, treballant amb rigor les varietats autòctones i recuperant-ne d’antigues, Mas Candí s’ha convertit en un dels nous cellers del Penedès amb més projecció. El celler elabora actualment prop de 60.000 ampolles l’any (30.000 de vi tranquil i 30.000 d’escumós) i té actualment al mercat quatre caves: Cava Mas Candí, Segunyola (100% xarel·lo d’una sola finca amb 3 anys de criança), Indomable(5 anys de criança) i el rosat Prohibit.

Corpinnat és una marca col·lectiva registrada a la Unió Europea a final de l’any passat i que està oberta a tots aquells cellers elaboradors de vi escumós que estiguin dintre de la delimitació territorial que estableix la marca. Tots ells elaboradors de cava i integrats dins la DO Cava no tenen encara l’autorització del Consell Regulador per poder indicar aqeusta marca a les etiquetes dels seus productes. Una negociació que està en marxa però que es preveu llarga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa