VadeVi
Obertes les convocatòries dels Cursos de Formador en Cava 2018
Saló Cava Premium

!--akiadsense-->

Els cursos, coordinats per l’Institut del Cava i patrocinats pel Consell Regulador del Cava, van dirigits a formadors del sector del vi i tenen com a objectiu ampliar els seus coneixements en Ccva, de manera que puguin posteriorment aplicar-los en la seva vida professional i com a suport a la difusió de la cultura del cava. Aquesta formació es va iniciar el 2011 i, fins a la data, s’han acreditat 117 formadors en 10 promocions. Com a resultat, centenars d’alumnes d’escoles d’Hostaleria de tota Espanya, associacions de sommeliers i professionals del món del vi estan rebent formació en Cava.

Els Cursos de Formador en Cava tenen una durada de 3 dies (dimecres, dijous i divendres) i s’imparteixen a la zona del Penedès (Sant Sadurní d’Anoia i voltants). Aquests cursos compten amb la participació de ponents especialitzats en viticultura, microbiologia, enologia, sostenibilitat, tast del cava, servei i maridatges. Aquest any, com a novetat, alguns seminaris seran impartits per professors de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) i es realitzaran a les aules de la Wine Business School (Vilafranca del Penedès). El programa inclou seminaris, visites a la vinya i als cellers i tasts, a més de degustacions de mosts en procés de fermentació i un taller pràctic de maridatge.

Els cursos s’impartiran durant el mes de setembre. El primer d’ells tindrà lloc del 5 al 7 de setembre i el segon curs del 19 al 21 de setembre. Cada curs està limitat a un màxim de 20 participants. En la selecció de candidats es valorarà especialment la seva experiència en impartir formació de vins. Les inscripcions podran realitzar-se fins el 25 de maig i la selecció dels participants es comunicarà el 25 de juny. Per a més informació i inscripcions: www.institutdelcava.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa