VadeVi
Les patronals del cava presenten candidatura conjunta a les eleccions a la DO Cava
  • CA
Saló Cava Premium

!–akiadsense–>

Les patronals del sector del cava, Institut del Cava i PimeCava, acaben d’arribar a un acord que evitarà que els cellers més petits vagin a la votació inicialment prevista al calendari electoral del Consell Regulador del Cava per al 26 de juliol d’aquest any i que culminarà amb la constitució del nou Ple del Consell Regulador del Cava el pròxim 28 d’agost.

Es tracta concretament dels subcensos D3 i D4 en els que s’hi troben els cellers amb una producció inferior a les 2,5 milions d’ampolles de Cava.

A diferència de les anteriors eleccions celebrades al 2013, en les que els candidats presentats per les dues entitats van haver de ser sotmesos a votació, les dues patronals acaben de consensuar els candidats, essent finalment el subcens D3 representat per un vocal de l’Institut del Cava i el subcens D4 per un de PimeCava. L’acord suposa que no serà necessària la celebració d’eleccions entre els elaboradors de Cava.

Els candidats presentats per les dues patronals seran els que representin als elaboradors de cava en la pròxima legislatura de 4 anys, estant el grup format pels següents vocals:

Cens D (Elaboradors de Cava)

Subcens D1: Freixenet S.A. i Codorníu S.A.

Subcens D2: Juvé & Camps S.A. i Pere Ventura i Familia S.L.

Subcens D3: Bodegues Sumarroca S.L.

Subcens D4: Celler Carles Andreu S.L.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Freixenet és com en Millo a juny 01, 2018 | 09:55
    Freixenet és com en Millo juny 01, 2018 | 09:55
    Ja mai més el podrem veure/beure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa