VadeVi
Pilarín Bayés en el proper Vis à Vis TR3SC
  • CA

El TR3SC continua amb la sisena edició del cicle #VisàVisTR3SC, i aquest dijous toca el torn de la dibuixant i il·lustradora Pilarín Bayés, vinculada a la revista Cavall Fort, a més d’haver publicat més de 800 llibres –alguns traduïts a vuit idiomes- i una llarga producció dirigida principalment a públic infantil i juvenil.

La trobada es maridarà amb els caves de Vilarnau, una terra de vinyes del segle XII amb un celler de disseny avantguardista construït per l’arquitecte Luís González i el reconegut interiorista Antoni Miró. Maria Baró Ministral, responsable d’enoturisme del celler i entusiasta i coneixedora de vins i caves, farà el tast guiat dels següents caves: Rosat, Reserva Brut i Gran Reserva. Els productes de la Cooperativa Plana de Vic també completaran els maridatges i la vetllada.

Pilarín Bayés al Vis à Vis TR3SC

Bayés ha demostrat al llarg de la seva dilatada carrera el seu compromís amb la llengua i la cultura catalana. També ha obtingut diversos reconeixements: la Creu de Sant Jordi (1991), el Premi Serra d’Or (1992) i la Medalla d’Or de la Ciutat de Vic (2011).

Dia: Dijous 23 d’octubre a les 19:00h.

Lloc: Museu del Modernisme Català, C/Balmes, 48, Barcelona.

Preu:5€

Inscripcions: enllaç a TR3SC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa