VadeVi
Onze cellers de Cava obren les seves portes per donar la benvinguda a la primavera
  • CA
Vinyes d'Agustí Torelló Mata

!–akiadsense–>

Amb l’arribada de la primavera i els primeres brots de les vinyes, onze cellers del Cava s’han ajuntat sota la coordinació de l’Institut del Cava per crear un programa d’activitats enoturístiques. Al llarg del mes de maig, aquest vi escumós celebrarà l’arribada de la primavera amb un ampli ventall d’experiències creades especialment per a l’ocasió.

Ubicats al Penedès, els onze cellers inscrits a La Primavera del Cava han elaborat propostes que inclouen vols en globus aerostàtic per sobre de les vinyes, tallers gastronòmics de cuina i cava, una cursa pels camins del Penedès, rutes en bici per les vinyes o tasts de flors i cava, entre moltes altres propostes. Les activitats estan pensades per a totes les edats, dirigides algunes a públic familiar i altres a grups d’amics.

Per a completar les experiències, un grup de restaurants del Penedès ha creat un menú especial per maridar caves amb la gastronomia local. A més, les persones que així ho desitgin podran allotjar-se en singulars masies de la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa