VadeVi
Semifinal del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competition’ a Barcelona

El Consell Regulador del Cava acollirà aquest dilluns 27 de novembre la segona Semifinal del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competition’ al Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona (CETT).

El concurs, dirigit exclusivament a coctelers professionals, començarà a partir de les 10.30 hores i durarà fins a les 13.30 hores. Un jurat professional avaluarà les proves i anunciarà el guanyador i el segon classificat, que rebran un premi en metàl·lic de 1.000 i 500 euros respectivament.

El jurat d’aquesta edició estarà format per Damià Mula, bartender i coordinador del Curs Superior de Cocteleria i Mixologia del CETT; Eduard Campos, bartender a Negroni i assessor i professor de cocteleria; Santiago Ortiz, bartender al 33 by Santi Ortiz; Carme Gasull, periodista especialitzada en cocteleria i gastronomia al Siete Caníbales; Mar Calpena, periodista especialitzada en cocteleria i gastronomia a La Bulli Foundation i Silvia Grimaldo, directora de Comunicació de la DO Cava.

Aquest acte és una aposta del Consell Regulador del Cava per integrar el Cava com a còctel entre els professionals i promoure el seu consum entre els consumidors més joves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa