Semifinal del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competition’ a Barcelona

Amb aquest concurs la DO Cava vol acostar el cava als més joves

El Consell Regulador del Cava acollirà aquest dilluns 27 de novembre la segona Semifinal del concurs de cocteleria ‘Cava Mixology Competition’ al Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona (CETT).

El concurs, dirigit exclusivament a coctelers professionals, començarà a partir de les 10.30 hores i durarà fins a les 13.30 hores. Un jurat professional avaluarà les proves i anunciarà el guanyador i el segon classificat, que rebran un premi en metàl·lic de 1.000 i 500 euros respectivament.

El jurat d’aquesta edició estarà format per Damià Mula, bartender i coordinador del Curs Superior de Cocteleria i Mixologia del CETT; Eduard Campos, bartender a Negroni i assessor i professor de cocteleria; Santiago Ortiz, bartender al 33 by Santi Ortiz; Carme Gasull, periodista especialitzada en cocteleria i gastronomia al Siete Caníbales; Mar Calpena, periodista especialitzada en cocteleria i gastronomia a La Bulli Foundation i Silvia Grimaldo, directora de Comunicació de la DO Cava.

Aquest acte és una aposta del Consell Regulador del Cava per integrar el Cava com a còctel entre els professionals i promoure el seu consum entre els consumidors més joves.

Nou comentari