Cava sound

!--akiadsense-->

El Consell Regulador del Cava posa en marxa la sisena edició del CavaSound aquest dijous 31 de maig a Barcelona a les 19.30 hores. Aquesta edició unirà música i bombolles en un lloc ‘exclusiu’ que serà aquest dimecres a través de les xarxes socials del Consell Regulador del Cava.

Aquest CavaSound comptarà amb l’actuació de Lauren Nine, que amenitzarà l’after work a tots aquells que aconsegueixin una entrada sol·licitant-la a [email protected].

Enamorada del jazz des d’adolescent, Lauren Nine va arribar al rap a través d’artistes de culte com JDilla o The Roots. Rap, R&B i jazz units per la seva veu càlida seran els sons que amenitzaran aquesta sisena edició.

El CavaSound és una iniciativa de la DO Cava amb l’objectiu d’apropar la cultura del cava a nous i joves consumidors interessats per la música, a més de desestacionalitzar el seu consum i potenciar-lo en altres moments del dia com l’after work. Durant l’acte hi haurà sorpreses i regals per a tots aquells que demostrin el seu coneixement sobre el cava responent a les preguntes que es faran als assistents.

La sisena edició del CavaSound, que comptarà amb la col·laboració de la firma Munich Sports i de la marca d’aperitius Frit Ravich, ve precedida per l’èxit de les cinc anteriors celebrades també a Barcelona a terrasses exclusives. Els assistents van gaudir de la música i del cava en un ambient distès i festiu que es tornarà a viure en aquesta edició. A més a més, el CavaSound té previst viatjar a Madrid al juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa