VadeVi
Sopar als jardins emblemàtics de Cordoníu ara és possible
  • CA
Els Jardins de Codorníu, un etorn quasi màgic on prendre un cava
Els Jardins de Codorníu, un etorn quasi màgic on prendre un cava | Codorníu

!–akiadsense–>

Els jardins del celler Codorníu a Sant Sadurní d’Anoia s’han obert al públic com un nou espai de gaudi i escenari d’activitats enoturístiques aquest estiu. Així ara és possible passar una nit quasi màgica en un entorn privilegiat i formar part per una estona, d’una de les imatges icòniques del món del cava de Sant Sadurní.

Les nits dels Jardins de Codorníu s'acompanyen amb les tapes i platets de Cal Blay
Les nits dels Jardins de Codorníu s’acompanyen amb les tapes i platets de Cal Blay | Cordoníu

!–akiadsense–>

Es tracta d’un espai situat al voltant del celler centenari, declarat Monument Històric Artístic Nacional, on es poden degustar caves (Anna de Codorníu, Non Plus Ultra Rosé, la col·lecció Ars Collecta, etc.), vins i tapes i platets creats per Cal Blay amb producte local del Penedès: popets amb ceba i tomàquet; risotto de ceps al cava; cus-cus amb verduretes, etc. Els diumenges a la nit, són pels Sparkling Sundays, sessions de música amb DJ I a més a més també s’han organitzat activitats enoturístiques diverses.

Però els Jardins també es poden visitar de dia, de les 11h a 16h cada dia, i de dijous a diumenge de 19.30h a les 24h, tant per a les persones que visitin el celler com per al públic en general que busqui un espai agradable a l’aire lliure on prendre alguna cosa. Codorníu aposta així per l’enoturisme i per donar suport a empreses locals com Cal Blay, amb gairebé 40 anys d’història al Penedès i un reconegut prestigi en el sector de la gastronomia i l’hostaleria.

Els Jardins de Codorníu, un espai quasi de somni on ara s'hi pot sopar

!–akiadsense–>

Per poder accedir a aquest espai cal reservar i es pot fer o bé trucant al telèfon 674 345 232 o bé a través del correu electrònic [email protected]. Totes les activitats segueixen totes les mesures de seguretat previstes per evitar el contagi de la Covid-19. Un espai segur on gaudir d’aquest estiu estrany que amb una copa de cava a la mà ho és una mica menys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa