VadeVi
Trenta propostes per a conèixer com es fa «La Verema del Cava»

Neix “La Verema del Cava”, un nou projecte per a promoure el turisme del Cava en l’època de la verema. Tretze cellers elaboradors han unit les seves forces sota la coordinació de l’Institut del Cava per oferir una trentena d’experiències úniques que tindran lloc del 26 d’agost al 17 de setembre. Coincidint amb aquestes dates, es proposa viure una verema diferent a través d’activitats organitzades pels següents cellers: Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep.

Les propostes enoturístiques engloben un ampli ventall d’activitats: des de concerts amb música en viu fins a projeccions de cinema entre vinyes, passant per tallers d’aromes, esmorzars de pagès, passeigs amb llanternes sota la lluna d’estiu, lectures de contes per adults o viatges amb carruatges per entendre com vivien la verema els nostres avis. Els divendres, dissabtes i diumenges, els 13 emblemàtics cellers obriran les seves portes per acollir aquells que vulguin gaudir d’una experiència en un entorn singular.

Per enriquir les activitats, La Verema del Cava proposa un complement gastronòmic de nivell. Els Menús de La Verema del Cava, oferts per restaurants ubicats al Penedès adherits al projecte, maridaran grans propostes culinàries amb els millors Caves. Els restaurants El Mirador de les Caves, El Cigró d’Or, La Cava d’en Sergi, Cal Blay Vinticinc, Cal Ticus, Casa Joan, Taps de suro, Sol i Vi, Fonda Neus i Ca la Katy, entre d’altres, han preparat uns menús particulars per a ser maridats amb Cava durant els caps de setmana que tinguin lloc les activitats.

Per a consultar activitats, horaris i reserva de places: www.laveremadelcava.com

ACTIVITATS DE LA VEREMA DEL CAVA:

CODORNIU – La verema a les teves mans

GIRÓ RIBOT – Most, bombolles i música en viu

GRAMONA – Maridatge sensorial a la vinya

JUVÉ & CAMPS – La verema dels nostres avis

LLOPART – Transporta’t a la verema de 1887

MESTRES – Taller d’aromes i sensacions

PINORD – Un viatge des del most fins als Grans Reserves

RECAREDO – Viu la verema pas a pas

SUMARROCA – La verema sota la lluna d’estiu o a ple dia

TORELLÓ – Un matí diferent entre vinyes

VALLFORMOSA – Contes per adults durant la verema

VILARNAU – Una verema de cinema

VINS EL CEP – Maridatges de verema pel xef Oriol Llavina

Aquesta és la graella de les activitats programades:

Més informació i reserva d’activitats a través del seu lloc web laveremadelcava.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa